In het Haagsche Zeeheldenkwartier.

AANBIEDINGEN
AANBIEDINGEN
AANBIEDINGEN
OVER ONS
OVER ONS
ASSORTIMENT
ASSORTIMENT
blaadje-staand
blaadje-liggend
blaadje-4
blaadje-staand

Sinds half februari 2012 zijn we in Den Haag actief onder de naam Lekker Brood. Op de website van Lekker Brood zie je de ambacht van onze partner.

Onze broodspecialiteiten worden inmiddels allemaal gebakken met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan onze broden. Daar nemen we de tijd voor. Een Lekker Brood is immers 48 uur onderweg voordat het op de toonbank ligt. Daaraan voegen we betrokkenheid toe. Ieder Lekker Brood wordt met passie bewerkt voordat het de stenen ovenvloer opgeschoten wordt.

We blijven op zoek naar mogelijkheden om het morgen beter te doen. Zoals bijvoorbeeld biologische grondstoffen die we het liefst zo lokaal mogelijk inkopen. Maar daar hoort natuurlijk ook bij een (gedeeltelijke) vervanging van zout op een vernieuwende wijze, die gewaardeerd zal worden.

Nu we in onze bakkerij  alleen nog maar biologische ingrediënten gebruiken, kunnen onze bakkers het assortiment Lekker Brood verder uitbreiden. Inmiddels hebben de bakkers, samen met een aantal klanten, een tarwebrood met pompoenpitten ontwikkeld, een Lekker Brood dat boven verwachting presteert. Ook is er een verrassend frisse muffin met frambozen van Raspberry Max ontwikkeld. Twee aanmoedigingen om samen verder te gaan.

broodplank
Verse groenten

Verse groenten

Dagelijks wordt er door onze leveranciers geleverd. 

ZUIVEL VAN HET LAND

ZUIVEL VAN HET LAND

Biologische zuivel, eieren en kaas. Vers van de boer.

Biologisch brood

Biologisch brood

Alle soorten gebakken in de eigen bakkerij.

NOTEN EN PEULVRUCHTEN

NOTEN EN PEULVRUCHTEN

Speciaal voor uw geselecteerd

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress