DE WINKEL

Supermarkt Mikros bestaat meer dan 25 jaar en is inmiddels een begrip in het Haagse Zeeheldenkwartier geworden. Een winkel met 300 vierkante meter winkeloppervlak; een avondwinkel, supermarkt, bio-winkel en delicatessenzaak in één. Eigenaar Fatih en zijn familie staan voor u klaar, 365 dagen per jaar tot 11 uur ’s avonds. Dus ook met alle feestdagen is de winkel geopend, alleen sluiten we dan wel wat eerder, om 20:00 uur of 22:00 uur.

img_3748
img_3577
rotterdam
img_3754

DUURZAAMHEID

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid als het duurzaam ondernemen betreft. De gehele winkel is voorzien van LED-verlichting, afval wordt gescheiden (karton, plastic, GFT, vet), er is groene stroom en alle koelingen zijn voorzien van glazen deuren. Wij bieden ons klanten een groot assortiment biologische producten. De producten die niet meer aan onze kwaliteitsnormen voldoen, gooien wij niet weg, maar prijzen wij flink af. Op deze manier gaan wij voedselverspilling tegen.

img_3616
img_3628
img_3561

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wanneer u bij ons de winkel binnen stapt maakt u al kennis met onze persoonlijke aandacht. Kunt u bijvoorbeeld een bepaald product niet vinden of wilt u een gerecht maken waarvoor u ingrediënten nodig heeft dan helpen wij u ‘persoonlijk’ met het samenstellen.
Wij zijn een buurtsuper waar de meeste klanten voor een gezellig praatje of samenzijn komen. 

img_3734
img_3614
img_3522

INTERNATIONALE PRODUCTEN

Wij zijn van alle markten thuis. Kunt u een product niet vinden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
De meeste producten uit de bekendste kookboeken hebben wij in huis. Van Hollandse pot tot gerechten uit het Midden-Oosten.

img_3754
img_3714
img_3624

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress