img_3566

Snoep

Af en toe mag het natuurlijk wel; zwichten voor zoetigheid. Neem dan wel iets lekkers! Proef eens een keer de marshmallows van De Bron, ook zonder gelatine te verkrijgen.Ook ligt er bij ons in de winkel het hele assortiment van De Bron zakjes.

Je hoeft niet ver te zoeken om het ouderwetse Hollandse drop- en snoep te kopen. Met ruim 150 tot 200 soorten in klein, groot hebben wij zelfs de klanten kunnen overtuigen dat ze ons zelfs vanaf buiten de stad, Delft, Rotterdam en omstreken weten te vinden.

Koek
Bastognekoeken, Jodenkoeken, biscuitjes van Verkade; deze klassiekers vind je bij ons in op de planken. Ons koek assortiment varieert van koeken uit Oostenrijk, Frankrijk, Amerika tot aan de ambachtelijke koeken van de Hooge Werff met alléén pure ingrediënten
.

En ja, die zijn echt heel lekker! Ook verkopen we alle soorten koekjes uit het Mideen-Oosten op Syrisch recept. Ongelofelijk lekker en onweerstaanbaar. Naast alle lekkere chocolades die je in de meeste supermarkten kunt vinden bieden wij u alle smaken van;

– Tony’s Chocolonely (ruim 20 soorten en altijd up-to date)
– Ridiculously Good
– Johnny Doodle
– Lindt
– Ombar
– Rittersport (ruim 20 soorten en altijd up-to date)
– en meer…

Chocolade
Je kan het onze hobby noemen. Het is daarom ook niet toevallig dat we ruim 20 verschillende merken hebben in het assortiment. Liefhebbers van chocola kunnen hun hart ophalen in de Mikros. Kies je voor een ‘gewone’ reep van Verkade of Milka, ga je voor een Tony’s Chocolonely of de biologische chocola van Ombar? Probeer een keer de bijzondere smaken van Rittersport of Johnny Doodle. Het lijstje wordt wel heel erg lang als we alle 24 soorten hier opnoemen, kom maar gewoon een keertje langs!

Voor alle gezonde repen kunt u ook bij ons terecht. Zoals;

– Eat Natural
– Raw-bite
– Taste of Nature
– en meer…

img_3609
img_3608
img_3539
img_3564

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress