blaadje-liggend
blaadje-liggend
blaadje-3
blaadje-4

Sinds half februari 2012 zijn we in Den Haag actief onder de naam Lekker Brood. Op de website van Lekker Brood zie je de ambacht van onze partner.

Onze broodspecialiteiten worden inmiddels allemaal gebakken met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan onze broden. Daar nemen we de tijd voor. Een Lekker Brood is immers 48 uur onderweg voordat het op de toonbank ligt. Daaraan voegen we betrokkenheid toe. Ieder Lekker Brood wordt met passie bewerkt voordat het de stenen ovenvloer opgeschoten wordt.

We blijven op zoek naar mogelijkheden om het morgen beter te doen. Zoals bijvoorbeeld biologische grondstoffen die we het liefst zo lokaal mogelijk inkopen. Maar daar hoort natuurlijk ook bij een (gedeeltelijke) vervanging van zout op een vernieuwende wijze, die gewaardeerd zal worden.

Nu we in onze bakkerij  alleen nog maar biologische ingrediënten gebruiken, kunnen onze bakkers het assortiment Lekker Brood verder uitbreiden. Inmiddels hebben de bakkers, samen met een aantal klanten, een tarwebrood met pompoenpitten ontwikkeld, een Lekker Brood dat boven verwachting presteert. Ook is er een verrassend frisse muffin met frambozen van Raspberry Max ontwikkeld. Twee aanmoedigingen om samen verder te gaan.

broodplank
lekkerbrood1

BROOD

Brood, daar zit wat in! Wie kent deze beroemde slogan nou niet?
Bakker Bertram levert tien soorten brood, die wij dagelijks in de winkel bakken, snijden en inpakken. Allison met walnoten, tuinbrood, speltbrood of gewoon een halfje wit of bruin, er is genoeg keus!

Naast de broden van Bertram verkopen we ook een ruime keuze aan biologisch brood. We bakken de zuurdesem, allisonbroden en noten- en vruchtenbollen van de Amsterdamse bakker Paul Annee af in de winkel, zodat het altijd lekker vers is. De broden liggen ongesneden in het vak in de herkenbare groen/witte papieren zakken, maar als u gesneden of een halfje wilt, is dat natuurlijk geen probleem.

De kazen van Bioweide, Beemster, Blije Geit en Boer’ntrots liggen vacuümverpakt in de winkel, voor een optimale versheid. Wilt u geen stuk kaas, maar liever plakken? Geen probleem, wij snijden het graag voor u af! We hebben ook altijd verschillende lekkere kazen in de actie. Jong, oud, boeren, Maasdammer of Tynjetaler, altijd voor een zacht prijsje.

Buitenlandse kaas
Niet alleen wij Hollanders kunnen heerlijke kaas maken, in Frankrijk, Engeland of Spanje kunnen ze er ook wat van! We hebben een mooi assortiment van buitenlandse kazen, niet alleen van koemelk gemaakt, maar ook schapen- of geitenkaas. Natuurlijk hebben we de bekende kazen, zoals Brie of Roquefort, maar ook de minder bekende (zoals Delice de Bourgogne of Blue d’Auvergne). Voor ieder wat wils!

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress